02:17 - 02:23

02:17 - 02:23

Anotace: ...

02:17

ze zdi se vynořila

býčí hlava

krev z ní stékala

po bílé zdi

 

stékala dál

spárami podlahy

patro po patře

před dům do trávy

 

zvedl se vítr a vysklil pár oken

železitý pach se táhl celým blokem

 

proudy krve se změnily v řeku

ta si brala vše co chtěla

bylo slyšet spoustu breku

domy, auta, stromy, těla

 

vyklonil jsem se z okna

opatrně a nejistě

viděl jsem masivní strouhy krve

pomalu posouval těžiště

 

02:23

probudil jsem se hlavou dolů

z postele

celý zkroucený

 

za sedm minut

půl třetí ráno

zmatený a zpocený

 

vedle mě ležela býčí

s knihou

nohy do kříže

voňavá, ospalá, žádná krev

v průsvitném krajkovém negližé

 

,,býčí hlavo, právě jsem měl strašný sen.‘‘

 

,,ach drahý... už je to dobré

  já jsem tvůj nejmilejší pozdrav

  který ti kdy Don Corleone poslal.‘‘

Autor Šimon Sáva, 21.05.2021
Přečteno 93x
Tipy 10
Poslední tipující: maliska, OpilyJohn, Barbuch S. D., Iva Husárková, Psavec, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sa pos...a ja ze moje sú uletené. Som kravaťák proti tebe :-D

26.09.2021 16:42:49 | gallatea

to je teda huSTý sedum minut :-))

22.05.2021 03:21:16 | Iva Husárková

...fakt divoký sny máš...;-)

21.05.2021 16:30:02 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí