Zatančím si...

Zatančím si...

Anotace: .....

Na prahu nedotknutlnosti 

dotýkám se

zavřených očí, zavřených úst i zavřených duší

...

mi pověz potichu a něžně 

točí se svět dokola nebo jen kolem?

A mohu se ho dotknout?

nebo jen z části? 

...

Naslouchat potichu

přiměřeně 

nepatrně 

a hlasitě všem stínům?

...

Zatančíím si

zvedám ruce i hlavu

odevzdávám se rytmu

okamžiku

 Ale dotknu se toho doopravdy?

...

 

Je to jen na tobě.

vše co se narodí, jednou odejde

Ale máme jednu jedinou  výhodu 

milovat 

...

Smrt není nakažlivá

je stejná jako život

smrtí končí objetí

ale ne přátelství 

...

Na prahu nedotknutelnosti 

dotýkám se

zavřených očí, zavřených úst i zavřených duší

 

...

 Víš co?

Až odejdu budeš mluvit ty

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor zelená víla, 23.05.2021
Přečteno 208x
Tipy 24
Poslední tipující: Emily Říhová, Danger, Niky88, kaše, Amonasr, Vivien, mkinka, šerý, Frr, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krůček po krůčku

09.07.2021 22:31:22 | Danger

v Tvé poezii
kladeš zajímavé otázky

a já cítím
že čerpáš z vlastních prožitků
že víš o čem píšeš

rád jsem se zastavil Evo

25.05.2021 18:02:57 | kaše

Poezie má šmrnc. Líbí se mi*

23.05.2021 15:27:03 | šerý

ach vílko zelená-jak krásně ses vyloupla ze svého déletrvajícího mlčení
a Tvé poselství září hvězdným nebem a voní po granátových jablcích***ST* :-D*

23.05.2021 13:14:43 | Frr

Mluvíme pořád
životem i smrtí...
Proto to nekončí
jen přelévá...

23.05.2021 06:11:31 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí