Moře mě myje.

Moře mě myje.

Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.

Moře mě myje.
A miluje. A pomiluje.

Pokožka se směje.
Vzduch vane
a den žije.

V nadějích i obrazech.
Snech i lásky zdech.

Krásné ráno.
Probouzím se.

Vše přichystáno.
S mořem si ruku podávám.

Stále má hlava tam,
chci usnout u vln
a na chvilku romantice
šanci dát.

Život se žije jednou
teď a tady akorát.

Ráno.
Jdeme se spolu smát!

Vyzpíváme do moře,
že kdo má rád v pokoře,
je v krásném táboře
a nic nehoře.

Slanost je božská!
Mořská síla tryská!
Autor mkinka, 23.05.2021
Přečteno 88x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, praetorian, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí