Život se člověk učí.

Život se člověk učí.

Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.

Život se člověk učí,
i když včely bzučí
a neví kam.

Sám musí srovnat
ten svůj karneval.

A až jednou
stiskne spoušť
sirény zapomnění.

Bude to umění,
o kterém ani sám neví.

Duše zápolí
a poví,
že to zlé
bylo jen přechodné období.

Ten vnitřní klid
člověk sám v sobě
musí mít.

Sám se uzdravit
a dál jít.

Stačí jen,
mít kam přijít.

To prázdno
každý sám musí zaplnit.

Jen chtít a chtít.
A pak s tím dortem
uvnitř se smát
a sebe rozdávat.

Stačí popostrčit
a tak dál.

Děkuji vám.
S vámi rozjímám.
Autor mkinka, 28.05.2021
Přečteno 144x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, kafe u okna, Jackyl, Iva Husárková, Psavec, Frr, Beepat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná i moudrá... S láskou k životu* Potěšila mě :) Děkuji, milá Mkinko :)

28.05.2021 21:45:47 | Beepat

Potěšení na mé straně, hodná Beepet.

29.05.2021 11:56:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí