Povídání s vlnou.

Povídání s vlnou.

Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.

Krásná vlno, řekni mi,
jak chutná vášeň s vlnami.

Jemná je rozkoš po dlani.
Žádné ambice.

Jen lásky hltání.
Ještě chvilku pátrání.
Odpoví Tvé šumění.

Láska je čistá a hezká.
Raduje se i česká kytka.

Krásná vlno, zpívej mi.
Miluji Tvé nadání.

Krásná vlno, řekni mi,
jak duši naplnit růžemi.

Píši a s vámi daří se mi.

Jsem vlnou odkrytou
a zpívám lunou svou.

Neznám moudrost stoletou.

Chci hladit růže tam,
kde i nekvetou.
A tak mávám.

Ať duše je
každému šťastnou planetou!
Autor mkinka, 29.05.2021
Přečteno 116x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Denael, kudlankaW, Amonasr, Psavec, Jackyl, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, souzním :-))

30.05.2021 00:23:02 | Denael

Děkuji moc. Danael. Hezký den přeji.

30.05.2021 09:09:47 | mkinka

mkinko, tak Tys ještě pořád u moře? :-D*

29.05.2021 14:36:37 | Frr

Já v Čechách, ale básničky stále se vracejí k Chorvatsku. Přeji pěkný den.

29.05.2021 17:48:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí