Pod stolem

Pod stolem

Anotace: Závislost se bohužel stává lidskou přirozeností.

 

@

Výkřiky prokletých opilců

Oni, ony zatracení, sami se sebou

a reprodukovanou hudbou

nakaši vzpomínají na své mládí

a zároveň milují a nenávidí...

svou proleženou a smradlavou

matraci bytí

Flek na teplákácích jim nevadí

když jsou sami a nepoznáni.

- Pod vlivem - okamžiku touhy

dimenzí euforií _ a možné sny v lepší zítřky.

 

Jednoduchý a démonický Antikrist

dopil třetí láhev a usnul pod stolem pomíjivosti. 

A samotný ďábel tomu jen zatleskal.

Autor Krahujec, 01.06.2021
Přečteno 109x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, kudlankaW, Amonasr, Lighter, Psavec, Marten, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí