Vlna porozumění.

Vlna porozumění.

Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.

Jdu s Tebou na pobřeží.
Naděje je, co nás střeží.

Lidské přání bez utišení.
Lásky klokotání.

Slova jsou malá
a já cítím doteky.
A děkuji za věty.

Sen má krásné tapety.
Bezpečno je u moře porozumění.

Vlna krásna šumí.
Do oceánu proudí.

Je jedna loďka na vodě.
Připlula díky náhodě.

Do slunce svítí
a v miliónu nití
jen usměje se
a přivítá Tě.

Raduj se!
Miluj svůj den,
je krásný nejen v básni
bez černot a skvrn.

Láska a přátelství
v opravdovém pojetí
v bezbřehém dojetí.
V průniku já a Ty.

Zažene chmurné mrákoty.

Tak probudí Tě snová pěna.
Možná i krásná změna.

Píši z lásky.
Ať žije má ozvěna.
Moře mi kus srdce dalo.
A něžně pohladilo.

A nechtělo ho zpátky.
Vítr mě vzal do pohádky.

Zpívám v radosti
pro vás bez nadsázky.

Maluji srdce obrázky.
Pro splněné lásky.

Pro kus světa v každém z nás.
Ochutím den spoustou řas.
Moře občas v každém z nás.

Píši z lásky.
Tak má se stát.
Dobro je v každém z nás.

Slyším jeho hlas.
Jen si ho vybrat
a na upřímnou cestu se dát.
A mít se rád.
Autor mkinka, 01.06.2021
Přečteno 148x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Tessa98, Květka Š., Krahujec, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezkééé

08.06.2021 11:46:13 | Alice Ptáčková

Moc děkuji a přeji nádherný den. Něčím krásným zaplněn.

08.06.2021 12:52:40 | mkinka

Dýchl na mě mořský vzduch z tvým pohlazením Jituško * děkuji a ráda jsem četla *ST krásný den i TOBĚ přeji;)

01.06.2021 08:39:57 | jenommarie

Moc děkuji, Maruško.

01.06.2021 14:54:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí