Vlna života.

Vlna života.

Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.

Miluji nám daný čas.
S vlnou osudu, co je v nás.
Jsem mu oddaná v myšlenkách.

Verše rodí se v plenkách.
Od bolestí do radostí.
Zem duše poklady hostí.

Laskominy jsou pak slova.
Běh života běží.
Občas stáváme se zvěří.
Hnanou před závorou.
Vlastní já kéž je oporou.
A nikoliv záhubou.


To zlaté moře v nás.
Rodí se z řasy krás.
Pro tentokrát.

Přijímá i dává.
Nic se neobává.

Člověk sám sobě
křehký hráč.

Vlno má.
U Tebe máčím český klas.
V Tvém lůně chci se hřát.
Zas a zas.
Autor mkinka, 03.06.2021
Přečteno 114x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Isla, Frr, WWW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná mkinko, znát v básni vlastenectví. :)

03.06.2021 22:28:15 | Isla

Děkuji moc a přeji vše dobré.

04.06.2021 03:23:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí