Mami.

Mami.

Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021. Básnička pro syna.

Mami. Píšeš?
Ano. Píši dál.

Byl den matek
a Ty jsi zavolal.

Den lepší se stal.
Píši v odstínech Moneta
a usmívám se do léta,
jak by jsi si přál.

A pro Tebe píši dál,
aby ze dne den lepší se stal.

Mami. Nepřestávej.
Zavolal jsi,
aby jsi hřál.
Příběh, který láskou žije dál.

Mámy nepřestávají milovat.
A slova umí dát.

To už je doba,
kdy s autíčky jsi chtěl spát.

Vzpomínáš?
Já zas z kostek
stavěla hrad.

Tak mami píše dál.
Pro dny příští,
co neskončí na kolejišti
a srdce bije dál..

Den nový a léta běží.
A Ty jsi.

Usměje se i kněží.
Den není temnou věží.
Mami, píše dál,
jak jsi si přál
a o to stál.
Štěstí Ti píši do básně.
Pořád mám Tě.
Autor mkinka, 09.06.2021
Přečteno 173x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, Achilleus Naso, Amonasr, Koza, Iva Husárková, Jackyl, Květka Š., Amiradi, Frr, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, máma nikdy nepřestane milovat .. překrásné

14.06.2021 06:51:04 | Koza

Ano, miluje pořád a pořád. Je to srdce, které rozdává a nikdy se nevzdává, i když dává osud těžší a těžší překážky.

14.06.2021 06:58:37 | mkinka

Ano...vypsat se a žít s pocitem,že je máme ...krásná

09.06.2021 17:04:23 | Alice Ptáčková

Ano. Moc děkuji za obrovskou podporu. Držme se.

09.06.2021 17:17:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí