Beze slov

Beze slov

Anotace: Ať se nikdo nezlobí, že tohle stále píšu... .

Jsou věci,  na něž slova nestačí

Jsou lidé tací, nějací. 

Jsou jevy co popsat nejdou

Jsou sny, co zdají se jen jednou. 

 

Jsou okamžiky krásy, jenž slova nepoví

Jsou, pocity co nejdou pochopit.

Jsou knihy, co krásné je je číst .

Je osud, ten nedopsaný list.

 

Je krasné něčí slyšet smích

Ten rošťácký pohled v očích Tvých. 

Je krásné mít Tě nablízku 

Vim, jsem blázen Drndísku.

 

~☆~

Autor Protos1182, 16.06.2021
Přečteno 176x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Jackyl, Marten, Psavec, šerý, blues, Vivien, Pettie, Frr, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to líbí. Jsou to krásně popsané pocity něžnými slovy.

17.06.2021 10:08:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí