Dívám se na moře, kde jsi Ty.

Dívám se na moře, kde jsi Ty.

Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.

Dívám se na moře.
Vlnu mám v sobě.
V těle zpívá hravě.
A zase Tě tam vidím.
V myšlenkách za Tebou slídím.

Však víš.
Vozík svůj pohladíš.
Dostal jsi se sem.
Den pln krásných změn.

A zase povídáme.
Den má krásný směr.
Pak letmý polibek.
A jedeš zase zpět.

Já Tě mám za hrdinu
a Ty mě jednu z hvězd.
Dáš si ještě cigaretu
a já dořeknu poslední větu.
Zavolám Ti ódu u moře.
Se mnou je Ti dobře.

Rozloučíme se.
Vrátím se. Miluji moře.
Radost nesu si v sobě.
Zas pár vět dala jsem Tobě.
Autor mkinka, 19.06.2021
Přečteno 144x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Isla, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí