O Tobě

O Tobě

Výkřik - touha

Vnitřní žár 

 

Vůně - krása

Touhy dar

 

Za tohle v Tobě 

Srdce dal

 

Život  - dar

Není touha ani zmar.

 

Žiješ - žít 

Touhou být.

 

Tobě

Touhy - vyplnit

 

~♡~

 

 

Autor Protos1182, 03.07.2021
Přečteno 179x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean89, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí