Prasknutá guma

Prasknutá guma

Anotace: Keď praskne guma?

 

Praskla ti,

praskla ti guma

nevadí,

nevadí nájde sa druhá

cvičí,

čím teraz chudák cvičí?

vlastným telom,

vlastným telom cvič

lešti, lešti tú tyč

na hrazde sa predsa

cvičí kráľovsky

 

Praskla ti,

praskla ti guma

nevadí,

nevadí nájde sa druhá,

nevadí nájde sa druhá

aj bez expandera

cvičia sa naše telá

keď chýba náčinie

dobrá je aj vlastná váha

keď chýba náčinie

nie je to dôvod prestať

tak poďme spolu makať

keď máš cieľ tak prečo nie?

 

Autor Dávid, 04.07.2021
Přečteno 148x
Tipy 5
Poslední tipující: mapato, šerý, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

postavit se problému, neutíkat
ne jen stát a jako kráva žvýkat...dobrý, Dávid...vřelý pozdrav a hezký večer...m

19.07.2021 18:37:52 | mapato

zdravím :) a ďakujem mapato :)

24.07.2021 23:31:09 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí