Popraskaný svět s nedovřenými dveřmi

Popraskaný svět s nedovřenými dveřmi

Anotace: -

 

Za uchem se ti scházejí toulavé kočky
pokud dnes usneš, dům na konci města zůstane opuštěný
tak jako my

tvé včerejší já klopýtá chodbou
vynáší ven popelníky a obnošené naděje
nechává za sebou nedovřené dveře a vůni mokrého listí
vyjdu ven
do popraskaného světa a sednu si na nejbližší schody
do vlasů mi někdo drobí částečky slov a všichni o tobě mluví
slyšíš?

nemůžu za to
to ty
vždyť celé město je v podstatě ohraničené území za tvým uchem
nikým nepožehnané.

Autor Elisa K., 09.07.2021
Přečteno 205x
Tipy 15
Poslední tipující: Krahujec, mkinka, šerý, kudlankaW, Marten, Vivien, Frr, jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Eliško, hm, ještě se k ní vrátím…
Ale rozehrála strunu, děkuji za vtažení do děje

09.07.2021 23:03:15 | kudlankaW

...A popraskané ruce bolí......Ji.

09.07.2021 20:20:17 | jitoush

zabrnkalo...

09.07.2021 19:32:12 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí