Usmálo se slunce.

Usmálo se slunce.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Usmálo se slunce
na mládence.
Pohladilo více.
Vyhrála ženská intuice.

Směje se slunce dál,
aby den o to stál.
Duch lásky katedrál.
Obraz krásy vzňal.

Podívejte se na něj.
Kdo jej asi maloval?
Mistr zdejších čar.
Kolébám jeho barvy
a den je hravý.

Možná by přitakal,
kdyby znal.
On kouzelník sám.
Lásku štětcem dal.
Myslím na něj dál.
Autor mkinka, 11.07.2021
Přečteno 156x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, kudlankaW, Iva Husárková, Krahujec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezapomínej a mysli na něj ach

11.07.2021 10:38:35 | kudlankaW

Děkuji za milé zastavení, Marty. Přeji sluncem klidný den.

11.07.2021 10:47:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí