Sny

Sny

O Tobě zdává se

večer co večer 

S úsvitem rána

skoro bych brečel. 

 

Vrátit ty sny

chviličky štěstí 

Do zdi bych bušil 

krvavou pěstí.

 

Bolest je ničím 

ta zvenku snést se dá

Co uvnitř bolí

Víc, než černočerná tma.

 

Co v bahně 

v temnotě je skryto

Co city k Tobě 

drží vězněné.

 

Nenávist, vztek a zloba

co za hnus mám to doma

Jen děti za to nemohou

To s jakou vznikly osobou... .

 

 

Autor Protos1182, 12.07.2021
Přečteno 131x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, klokotá, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí