Básníci a zločinci 

Básníci a zločinci 

Básníci, zločinci 
víte že,
trestné činy
se dělí
na přečiny
a zločiny?!?
 
 
A přečiny
možno definovat
jako všechny
nedbalostní  činy trestné
a ty úmyslné
trestné činy,
za něž
zákon tristní
pardon trestní 
trest odnětí svobody
stanoví
s horní hranicí
sazby trestní
do pěti dlouhých let.
 
Ergo kladívko,
zločiny jsou
všechny činy trestné ,
jež nejsou
dle  zákona trestního
přečiny.
 
A ty nám
muziko vězeňská
k tomu
pekně hrej
Autor Medved23, 29.07.2021
Přečteno 128x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Amonasr, Marry31, Iva Husárková, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí