* * * 14)

* * * 14)

Kolik je na nebe očí
upřených, že se všechno točí.
Po ulicích s kapsami na ruby
dýcháme výfukový plyn.
Vím žijem jak se dá
v rozkladu těla.
Chvěla se v tom okamžiku nejen chřípí,
i dlažba poskočila.

Milá krásná spanilá,
ty jsi zase pila, pila, pila.

Ne, vášeň není naděje.
Neděje se vůbec nic,
alespoň pro nás ne.
Den je uzamčený
do kouta
      a z oblohy prší
                        čísi oči.

              11.3.1986

Autor Jan Kacíř, 30.07.2021
Přečteno 178x
Tipy 7
Poslední tipující: Dreamy, mkinka, šerý, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je... zajímavé "Den je uzamčený do kouta a z oblohy prší čísi oči..."

08.09.2021 09:14:25 | Dreamy

Člověk by neřekl a tak ho napadá. Pěkné, pěkné to máš*

30.07.2021 22:21:58 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí