s tebou to nic nedělá?

s tebou to nic nedělá?

Anotace: ...

zrovna jsem vstal
bylo ráno
teda spíš poledne (to
už naštěstí nehrálo roli)
sešel jsem dolů do kuchyně
vyndal z lednice láhev sektu
bouchnul ji do zahrady
a nalil si sklenku

sedl jsem si na terasu
zapálil svoji davidoffku
dlouze se napil
a zadíval se do prostoru

zhluboka jsem vydechl

v rohu zahrady
už hořel gril
dřevěná polena v něm praskala
a okolím se nesla
typická vůně

opodál
na bílé dece
cvičila En jógu

měla na sobě
jenom krátké tričko

byla zrovna v nejlepším

přemýšlel jsem
jak se člověk (v
tom co dělá)
může časem zdokonalit

v pohybech
v lásce
v penězích
ve zlozvycích...

pozoroval jsem ji
jak se protahuje
prohýbá

každou chvíli
na mě vystrčila svůj krásnej zadek
a roztahovala ty dlouhý nohy

poté jsem se zakoukal do novin
zajímal mě Dow Jones index
a pár vybraných komodit
potřeboval jsem se informovat o tom
že po mně nejde inflace

ostatní zprávy mi byly ukradený

najednou mi vítr
odklonil kus novin
a já opět zahlédl En

klečela na všech čtyřech
hlavu měla na zemi
nohy mírně roztažené
bez kalhotek
vystrkovala to nejkrásnější přímo na mě

prohlížel jsem si ji
a myslel na to
že mám štěstí

ona najednou řekla: ,,s tebou
to nic nedělá?,,

složil jsem noviny
a vydal se k ní

zůstala, jak byla

jenom mě pozorovala

došel jsem až na deku
také jsem poklekl
a začal ji ochutnávat...
Autor kaše, 30.07.2021
Přečteno 256x
Tipy 23
Poslední tipující: zelená víla, Kett, Amonasr, mkinka, kudlankaW, Danger, Psavec, šerý, Kubíno, Frr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještěže jsou brácho i jiné smyslné komodity
než burzovní index
Rozuměj pudová
Ala vache
Tak brácho pozvedám na ex

Anebo na s.x?

Máš ty ale prokalkulované ŠTĚSTÍ

Já si jen vzdechnu Nerudově

Kam s ním?

31.07.2021 14:02:13 | kudlankaW

báseň strašná, ale příběh hezký :-)

31.07.2021 07:15:05 | Danger

Máš krásné téma i krasnej život, který Ti přiběhne s tácem.
I uklízečku, která "jednou" přijde a vzdechy z vášně, se závistí poklidí.

Šťastej člověče*

30.07.2021 23:04:52 | šerý

Je to jako harmonie letniho dopoledne, muž a žena. Takový soulad, když po letech vyzraje, je záviděníhodný. Z těch veršů jde pohoda Petře a dokonce vnímám, že to byl den, o kterém se může říct, jak krásně se vleče a nechybí mu příjemné uvolnění. Ano, máš štěstí.

30.07.2021 19:13:55 | Vivien

Smyslně návykový catering...:)

30.07.2021 17:53:33 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí