Děkuji Ti kamaráde.

Děkuji Ti kamaráde.

Anotace: Z šuplíku ze srdce vám všem. /Srpen 2021/

Děkuji Ti kamaráde,
že když jiní řekli ne,
že jsi při mě stál
a přijal můj zborcený
pláče spirituál.
Vážím si, že ruku jsi mi dal,
když byla jsem na úpatí skal.
Hromádka neštěstí
se začala smát
a věří ve štěstí, že není jen pověstí.
I v dobrý potenciál.
Nezabiji se už,
napsala jsem to do všech skal.
Trpaslík mi pero dal.
S Tebou se žije snáz.
Ty opravdový kamarád.
Máš rád
a nad prohřešky
se usmíváš.
Chválím Tě zas a zas.
Jsi moje pevná hráz.
S Tebou není žádná smrti křeč.
Řekneš tady život, tudy běž.
Dáš mi sílu hvězd.
Ukážeš tu z nejkrásnějších cest.
Děkuji Ti nejen dnes.
Zpívám píseň bílé holubice,
co díky Tobě se směje
více a více.
Tvé slovo hřeje jako
záře měsíce.
S Tebou jsem hvězda
a stálice.
Objímám slovy laskajíce.
Autor mkinka, 08.08.2021
Přečteno 177x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, Marry31, Psavec, Frr, Achilleus Naso, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné! Inspiruješ/fascinuješ mě. Jsi úžasná...

08.08.2021 10:56:56 | Achilleus Naso

Děkuji. Moc a moc. Opatruj se a vše dobré přeji Tobě.

08.08.2021 11:30:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí