?...!

?...!

Anotace: odpovede na všetky otázky života raz prídu...

?...! V úsmevnej zvedavosti,
vyčkávam, až trpezlivosť sa ma zhostí...
Až prídem odpovedi na kĺb, či kosti....
Kým však ponorím sa znova do zlatého priestoru,
musím premstiť istotu berúcu potvoru,
Ktorá s prispôsobivosťou chameleóna,
Fúka na zhasnutie zlatého neóna...
Lenže mňa tak baví tanec neistoty,
bolestivej a zároveň radostnej nahoty...
Opakovane sa ponáram a vynáram...
A až naposledy objaví sa vo mne priestor zlatý...
Doplnia sa všetky nezodpovedané otázky a vety...
 
PRE NIEKOHO ZNOVUZRODENIE, PRE NIEKOHO SMRŤ...
 
Bolo vytvorené k obrazu... 
https://www.facebook.com/photo?fbid=10215411290754986&set=a.1018515602675 
Autor ZUZ271, 09.08.2021
Přečteno 125x
Tipy 3
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdo nežije znovuzrozením, žije umíráním...nevím už ani kdo to řekl...;-)

10.08.2021 13:30:00 | Marten

To je skvelé, to nepoznám... Ďakujem za obohatenie :)

10.08.2021 17:13:17 | ZUZ271

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí