Krásné ráno všem.

Krásné ráno všem.

Anotace: Z šuplíku - 2021.

Zpívám a mluvím
a s radostí se budím,
že napíšu něco pro vás,
kamarádi,
co mě máte rádi.
Hláskuji i písmena,
z života nejsem znavená.
Dech ubrečenosti
nepatří do rána.
Úsměv. Nirvána.
Kočičí společnice
je milá uličnice.
Moje velká spojnice
a s ní nebojím se více.

Jsem stále v nitru hledajíce
a vnitřní touha nebortí se.
Slovo mi dalo jít
a necítím sníh,
ale přímý srdce smích.
Ranní jóga pomohla mi.
Báseň napsala mi
pro vás.

Objímám vás.
A píši dál,
aby pomohlo slovo,
kde osud se zamotal.
Tak hladím skrze něhu
a vím, že pomoci slovem
stále mohu.

A kde smutek,
ať zahřejí třeba konvalinky
nebo čokoládové pralinky,
každý občas v nitru malinký.
Básničky chovám jako peřinky
a život je krásný
a ne kratičký,
když máme laskavé větičky.
Autor mkinka, 10.08.2021
Přečteno 181x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Achilleus Naso, Květka Š., Psavec, paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí