Tak jsme se dočkali...

Tak jsme se dočkali...

Anotace: Ivanovy Vary, Carlsbad und KarlovyVary

... 

KORZO THERMAL

"kup oplatky

tady nééé

vedle to mají levnější

náá pipi

dej holoubkovi nebuď lakomá

mňam

udělej hezky hačí a nevotravuj

vyberte si 

to byste měli mít" 

.. 

v našponovaném lýtku starší dámy

protíná křečová žíla tetování

jako řeka Teplá kolonádu

u Vřídla hraje (strašně falešně) známej cikán na kytaru

smutně kouká do prázdnýho kelímku 

já piju předražený pivo(jedno za druhým) 

pak tučnou almužnou rozjasním oči snaživého umělce

nahlas pomlouváme davy lakomých Čechů

dělám ostudu

.. 

při odchodu z podvečerního korza

kde jsem tak dobře investoval do volného času

jsem ještě zaslechl jeden manželský pár

pro mě takové memento

"tolik jsme toho vychytali

ale stejně to bylo voničem" 

dumal jsem co tady vychytávali

mouchy? 

 

 

... 

 

 

Autor Yry, 15.08.2021
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Amonasr, Iva Husárková, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)) ..ale tak, zas bylo dobře

29.08.2021 07:21:19 | jenommarie

ale vida Marie, dlouho jsem tě neviděl

29.08.2021 14:42:48 | Yry

No jó...tak kuk :)

29.08.2021 20:27:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí