DAROVAL JSEM KREVNÍ PLAZMU

DAROVAL JSEM KREVNÍ PLAZMU

Anotace: ...

 

daroval jsem krevní plazmu
když ji nesli v sáčku pryč
rozbušilo se mi srdce
popadl mne zvláštní chtíč

zamiloval jsem se do ní

mrkla na mě
krásná, něžná
jantarová
ještě vlažná

vraťte mi ji
miluji ji
nedělejte
ze mě blázna

chci s ní prožít
celý život
navždy spolu
já a plazma

koupím pro ni
starší ranč
budem chovat
fjordské koně
proto prosím
naposledy
naperte ji
zpátky do mě

 

Autor Šimon Sáva, 18.08.2021
Přečteno 95x
Tipy 18
Poslední tipující: Megan, gallatea, maliska, OpilyJohn, ccigg, Alice Ptáčková, blues, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak toto je ulet! :-D

26.09.2021 16:33:54 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí