Lesní soumrak

Lesní soumrak

Na skále nad lesem,

tom tichu lesním.

Na západ slunce 

zvolna se těším. 

 

S fotkou tam sedím

nejsem tam sám

Zrcadlu duše 

cestu tak otvírám.

 

Sedím, je ticho

Jen šelest se z větví ozývá.

Slunce již zapadá, oblohu barví

krásně tak do ruda.

 

Sedím, jsem i nejsem sám

samotu lesní, tiše tu uvítám.

Ticho a klid, snít,  ale žít ...

 

~~~~~~☆~~~~~~

Autor Protos1182, 20.08.2021
Přečteno 121x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, paradoxy, ccigg, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové chvíle jsou krásné...

25.08.2021 23:14:17 | Emily Říhová

Přesně tak:0)

26.08.2021 08:28:41 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí