Pocity

Pocity

Anotace: Z šuplíku pro vás 2021.

Probudila jsem se
a báseň zjevila se.
Jak prostřený stůl.
Bez ní jsem jen půl.
Vypsat se není hřích.
Hlavně, že je líp.
Slzy schovám za slova
a budu zas nová.
Budu se mít ráda.
Slova pomohou i dál,
aby i druhý se smál.
Psát je rituál.
Zapíšu všechno.

Svěřím se jako děcko.
Jako ta holčička,
co nejde jí bábovička
a dívá se na Smolíčka.
Ráno se češe
a myšlenky proudí jako v řece.
Má dlouhé vlasy
a myslí na dobré časy.
Přeji jen dobré z dálky.
Dávám přání do obálky.
Vrátím se brzo zpátky.
Miluji vás všeci.
Holky, kluci.
Zažívejte krásné věci.
Autor mkinka, 20.08.2021
Přečteno 170x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Fialový metal, Frr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je hezká! :*

20.08.2021 05:31:40 | Sonnador

Děkuji, zlatíčko.

20.08.2021 06:23:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí