Básnička

Básnička

Pro modré oči básničku mám.

Díky nim uvnitř nejsem tak sám.

Stalo se stalo, co mělo se stát,

uvnitř s tím přesto  žít se má snad.

 

Že je to zvláštní toužit je hřát 

pochopit pocit, tu touhu milovat.

Třeba jen sedět a prostě být

pochody touhy, uvnitř se pochopit.

 

Volnost a touha

co přát si jen víc. 

Pro oči dýchat 

z plných jen plic.

 

~♡~

Autor Protos1182, 30.08.2021
Přečteno 117x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí