Vlasy se v copy splétají

Vlasy se v copy splétají

Anotace: ...

Vlasy se v copy splétají
Ty šedé těm tmavým šeptají
                                         jakou pouť už prožily
 
Ty tmavé tomu nevěří
                                        (však až to i ony prověří)
tak také ztratí barvu svou..
 
A pak se spojí s poznáním
že život prohry přináší
 
Však úděl náš je ráno vstát
a třebas, že je všude chlad
nastavit slunci svoji tvář
poprosit jej "můžeš hřát?"
 
Naději hýčkat, úsměv dát
celým svým srdcem milovat ♥
 
Vlasy se v copy splétají
copak si asi šeptají.....?
Autor JSJ, 30.08.2021
Přečteno 145x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, Lexi, Amonasr, paradoxy, Fil, Vivien, Marten, mkinka, šerý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké. Skoro, to až působí potěšení. Zvláštní avšak milé. Líbí se mi.

09.09.2021 08:29:30 | Jan Kacíř

Moc hezká

30.08.2021 19:39:11 | paradoxy

A to je pěkná báseň, zvlášť ten úvod. Tak na rtech hlavně barvu neztratit ...

30.08.2021 15:32:27 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí