Volební

Volební

Anotace: ...

 

začíná lov podzimní zvěře

trubači s loveckými rohy

troubí zdárný konec nového začátku

a všichni si přijdou na své

společná strategie

společné fotky

veliká prezentace

hlavně to teď nezkazit

zvířátka jsou plachá

pozor aby neutekla

guláš, doprovodný program, vstup zdarma

průvod zatančí a zazpívá

a pak už zbývá jen přesná muška

___________________________________

Všem moc děkujeme

Někdo to dělat musí

 

 

Autor Yry, 09.09.2021
Přečteno 155x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, OpilyJohn, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávno JIŽ zacíleno jest ?
ČEST ... A svést ... z CEST !

10.09.2021 01:41:03 | Fialový metal

někdo to dělat musí

a někomu se to hnusí

dík

10.09.2021 16:02:20 | Yry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí