Skleněný zámek

Skleněný zámek

 

Ve skleněném zámku
vystavěném
na vratkých nohách snů
sleduji svůj život
skrze kaleidoskop vzpomínek

Třesoucí se prsty
tisknu k průsvitné stěně
abych byla realitě
o něco blíž

Když se jednotlitá běloba dnů
slévá do neutuchající apatie,
zatoužím po spánku

A protože žádná slova
za hladké stěny nedoléhají
uléhám chladné zemi tváří vstříc
abych se utopila v nekonečné bělobě

a alespoň na chvíli něco zase cítila...

Autor Klára Němcová, 10.09.2021
Přečteno 213x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Psavec, Amonasr, Marten, paradoxy, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí