I

I

Dotekem vánek,

vlasy Tvé čechrá.

Polibkem vlahým

rty Tvoje lechtá.

 

Tisíce doteků

maličkých mít.

Jako by vítr

celou chtěl sníst.

 

Drobounké vánky

po těle tančí. 

A vítr ve vlasech

vášnivě tančí. 

 

Doteky ve vlasech

ústa Tvá vlahá.

Jen rosa na očích

již nezústala.

 

Jsi zem,

ta pevná půda vlahá

A slunce větru

i Tobě sílu dává.

 

Je den.

 

Je noc.

 

V noci sen.

 

Ve snu moc.

 

~☆~

Autor Protos1182, 11.09.2021
Přečteno 101x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Frr, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí