Je mi smutno

Je mi smutno

Anotace: :(

Je mi smutno,co s tím?
Můžu si za to sama... já vím.
Mrzí mě co se stalo,ale už to nejde vrátit.
Věř,že jsem tě nechtěla nikdy ztratit.
Promiň...
Autor Gagulii, 23.03.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí