DAVID BOWIE U NÁS V HOSPODĚ

DAVID BOWIE U NÁS V HOSPODĚ

Anotace: ...

 

David Bowie
u nás
v hospodě
rozhodně
pivo netočí

toho bych si všimnul

ale kdysi točil

měl tužku za uchem
roznášel kořalku a utopence
občas řekl nějakou historku
ptal se lidí, jak se mají
a smál se
od ucha k uchu

když nějací výrostci
dělali bordel
zařval : Rebel! Rebel!
štamgasti se smáli
výrostci se smáli
i policajti se smáli
když odváděli zbité chuligány

když se měnil dodavatel piva
a Bowie narazil první sud
zvolal : Ch-Ch-Changes!
celá hospoda se opět rozesmála

když se tam objevil pár
který střídal
pusu
panáka
pusu
panáka

a pak
panáka
facku
panáka
facku

bowie k nim přišel
široce se usmál
a poprosil je
aby odešli

pak spočítal tržbu
zakouřil si
zhasnul
zamknul
odešel
a už ho nikdy nikdo neviděl

Autor Šimon Sáva, 19.09.2021
Přečteno 109x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, gallatea, maliska, OpilyJohn, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aj táto ma bavila :-)

26.09.2021 16:25:14 | gallatea

Vynikající dílo! Jedno z nej za poslední dobu. Díky.

21.09.2021 15:45:31 | OpilyJohn

...byl by dobrej barman, zkusil snad všechno, he he...HERO..;-)

20.09.2021 14:14:42 | Marten

dobrý ST

20.09.2021 08:45:18 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí