Poslední...

Poslední...

Anotace: všechno někdy skončí.. :(

Poslední teplé objetí,
co do tajů lásky nás zasvětí.
Poslední slib a společný sen.
Poslední naše chvíle,náš den.
Poslední pohled do očí,
ze kterého se mi hlava zatočí.
Poslední váhavý polibek na tvé něžné rty,
nejlepší kluk byl jsi pro mě Ty.
Poslední nešťastná slza co po tváři mi stéká.
Poslední dotyk tvé dlaně,byla tak hebká.
Poslední kraťounké vteřiny.
Poslední JÁ a TY,už nejsme MY.
Poslední rozloučení.
Poslední touha,která se rychle změní.
Poslední vzpomínka.
Poslední mezera mezi námi, byla tak malinká...
Autor Gagulii, 23.03.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí