Pára nad jezerem

Pára nad jezerem

Pára zjevující se nad jezerem
S prvními paprsky slunce
Stoupá vzhůru k nebesům.

Život znovu ožívá, jako den před večerem
Paprsky sahající na hladinu jezera
Prosvítajíce skrz, probouzí vodní život.

Během pár chvilek, pára zmizí
A po celý den není k vidění
Za soumraku bez paprsku prosvítajíc
Život zase usíná a probouzí se dosud neobjevený život.
Autor Vydima27, 13.10.2021
Přečteno 115x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí