ALE JÁ NE!

ALE JÁ NE!

Anotace: ...

 
,, ste dneska ňákej divnej"
řekla ta divná prodavačka
a dělala si koketně z vlasů prstýnky
jo , jsem unavenej
,, tak se zrestartujte"
jak to funguje?
,, strčíte si pastelku do nosu 
a prásknete hlavou o stůl" 
v tu chvíli mi zalezla 
varlata do břicha... 
 
najednou 
už nejsem v obchodě 
ale v nějaké šílené spirále
padám nějakým 
světelným tunelem 
úplně nedokážu 
identifikovat ten prostor 
točím se 
snad rychlostí světla 
připadá mi to jako věčnost 
 
najednou 
sedím v místnosti 
industriální, ale příjemné 
decentně osvětlené, ale chladné 
naproti mně sedí dvě varlata 
levé v černém křesle 
pravé v bílém 
 
kde to jsem? 
,, drž hubu a poslouchej! 
je rok 3044
přišli jsme tě varovat
12. října 2021 budeš ve velkém nebezpečí
někdo se ti bude snažit ublížit….."         
jejich křesla se vznesla
varlata náhle zmizela
 
....... ,, strčíte si pastelku do nosu 
a prásknete hlavou o stůl" 
v tu chvíli mi zalezla 
varlata do břicha... 
a já si uvědomil 
to podivné poselství 
 
tak to brr paní, právě jsem mluvil 
se svými varlaty z roku 3044
dejte mi ty čtyři starobrnča 
a svoje rady si nechte
nebo vám shodím regál 
s cukrovinkama
,, ale já jsem si dělala srandu..."
ALE JÁ NE!
 
Autor Šimon Sáva, 13.10.2021
Přečteno 260x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, maliska, gallatea, Megan, Psavec, Iva Husárková, šerý, Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak hovory s vagýnou. A navíc, větším podílem surrealismu. Jo, Švankmajerským pohledem.

13.10.2021 23:42:57 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí