Do šuplíku

Do šuplíku

Nesuď mě za to, jak rychle jsem s tebou skončila v posteli
Nesuď mě, zlato, bylo to poprvý

Letní den se propil do noci
a rosa studila pod rukama
už nikdy nic jinýho nechci
prosím, řekni že už nebudu sama

Máme smutnou minulost
neštěstí, chyby, nenaplněnou lásku a zlost

Můj táta byl hrubián a pil
ty ses rád bil

Řekl si, že si vymetal klíny
zamiloval se do nejedný špatný kopretiny
platil si za lásku cizí dámy
a jedna sedmikráska ti zanechala otevřený šrámy

I kdybych tady byla jen pro pofoukání
stojí to za to, být na chvilku tvojí paní
protože se občas probudím a koukám do pohledu
kterej nikdy sama nesvedu
Autor švestička, 09.11.2021
Přečteno 131x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Fráňa Šránek, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítejte v zemi snů a zapomnění.
Hezký den.

10.11.2021 11:54:11 | Fialový metal

Tak hlavně klid a s nadhledem

09.11.2021 21:13:26 | Constantine

Miluji upřímnost. Emotivitu. Vítej švestičko.

09.11.2021 18:31:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí