Optimistická

Optimistická

Optimistická
 
-----------------------------------
 
 
 
Lidstvo bylo nejšťastnější
asi
před 13,8 miliardami let,
nikdo nikomu nic nezáviděl,
nikoho nic nebolelo,
nikdo nebyl v otroctví,
nikoho nezneužívali kněží, vdavekchtivé gorily ani křižáci,
nikdo s nikým neválčil,
nikdo nepodváděl
v senátních ani komunálních volbách,
nikdo neměl deprese,
nikdo si nepřipadal zbytečný ,
nikdo si neničil zdraví
řepovým latté,
nikdo neměl mor ani choleru,
nikdo nebral perviteen...
 
 
jo před 13,8 miliardami let
bylo všechno v pořádku
a pak vznikl vesmír....
Autor Medved23, 18.11.2021
Přečteno 148x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Fil, Iva Husárková, Psavec, J's ..
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky File

20.11.2021 07:20:01 | Medved23

Smích super

19.11.2021 18:12:55 | Fil

Nevíte někdo, který konkrétní ustanovení Bible zakazuje jíst lidi a který psy?
Ptám se pro kamarádku, která se učí na zápočet z církevního práva. :D

19.11.2021 17:10:37 | Medved23

A důvod pro to byl.

19.11.2021 08:49:17 | lísteček stromu života

to mi dává smysl :-))

19.11.2021 03:39:03 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí