Jdu

Jdu

Anotace: tam bez

Nechci na Mars, jdu na Venuši
ta je ke Slunci blíž
chci tam se sluchátky přes uši
nabízí stejnou tíž

s plyšákem v podpaží vpustí mě
do mraků loudavých
není tvrz, myslí to upřímně
pryč od měr klouzavých

pozemšťanek v sítích sociálních
- nemají potuchy
o vnadách dun jejích oválních
o potu pro zloduchy

ano, je horká, ne fýza z knih
molkeraj nedá všanc
selfíčkám v trikinách manýrných
s rouškou, jak víkem na tác
Autor Petbab, 19.11.2021
Přečteno 151x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Iva Husárková, Psavec, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí