* * * 44)

* * * 44)

Šeptem vloupal jsem se do života
a přivřel oči.
Svět otáčel se kolem mé hlavy
zrovna jako dva nazí bílí hadi
omotávali mé tělo
a pak vážil svůj krok
stejně jako život a chléb.
Nakonec zeslábla má duše
a vše opustila, aby svým věčným vyptáváním
neokradla tělo.

                    16.8.1986

Autor Jan Kacíř, 25.11.2021
Přečteno 138x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí