Nejsme

Nejsme

Anotace: čísla

Nejsme čísla, kromě nuly
byl-li big Bang všehomíra
komu kouká sůva z nudlí
tomu mák je černá díra

nejmenší, sotva znatelná
takové, makové počty
nespočítá hlava zelná
ne-li stejných hlav bezpočty

nejsme čísla, byly jednou
nechtějme je z kůže číst
třesky-blesky nevyblednou
dokud zbrojí, jsem si jist

proto plivu krev do ohně
koušu ret a paměť křísím
nezkřivím úsměv synchronně
bez průvodce zákulisím
Autor Petbab, 27.11.2021
Přečteno 220x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná věc. Synchronně tleskám .)

27.11.2021 20:24:33 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí