Běžkyně

Běžkyně

Anotace: ...běh na dlouhou trať...

Neutečeš

Siluetám stromů v objetí silničních lamp

Neutečeš

Ani tomu světlu co se vlévá

Do nitra hubených ulic

Neutečeš

Hladovému tichu

Které se snažíš nasytit svými smutky

Neutečeš ani těm smutkům

Neutečeš totiž před sebou

A tím strachem co za Tebe zkouší dejchat

V pravém podžebří

 

.......................

Neutečeš před tímhle světem

Co odívá svou nahotu do respirátorů

A zpocenýma prstama

Sahá po ohmataných

Klikách

Dveří

Co se ještě před ním (nebo za ním)

Nestačily zabouchnout

 

Neutečeš 

I když bys chtěla

Neutečeš 

Z tohoto

Těla

Autor Jasmin de Paris, 07.12.2021
Přečteno 144x
Tipy 16
Poslední tipující: IkkarisKa, jitoush, zdenka, Iva Husárková, Psavec, Fil, šerý, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Otoč se a pohlédni na sebe,obejmi tu,kterou vidíš a příjmi ji.Až přijde čas,vše se pohne.............Ji.

08.12.2021 20:49:59 | jitoush

Pěkná běžecká, rád jsem četl .)

08.12.2021 13:07:13 | Constantine

věř ... jednou se to podaří ... úsměv.z.

08.12.2021 12:43:30 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí