Nechám psát slunce

Nechám psát slunce

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Zašedlá ulice
hledá úsměv
mezi auty.
Možná je rychlá přece.
Lidé se přemísťují
a plní den.
Koukám se jen.
Chtěla bych hvízdat,
ale není síla.

Slunce se schovává.
Velkoměsto.
Ruch, práce a potrava.
Kde je zábava?

Svedla bych mrak,
ale to neumím.
V ruce jen vltavín.
Slunce přijď blíž a níž.
Bez Tebe kříž.
Zahřej mě.
Bez Tebe jsem nic.
Autor mkinka, 13.12.2021
Přečteno 174x
Tipy 14
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, jitoush, Iva Husárková, šerý, kudlankaW, Psavec, Sonador, danielsoft
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseňka. Rád jsem si pročetl*

13.12.2021 21:35:30 | šerý

Děkuji, milý Šerý.

14.12.2021 04:54:01 | mkinka

slunovrat se blíží.

13.12.2021 10:39:31 | danielsoft

Děkuji za napsání. Přeji krásné pondělí.

13.12.2021 10:45:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí