Pohřeb

Pohřeb

Anotace: Nějak někde něco nevyšlo. Spíš se všechno úplně kazí.

Voda deštěm zkalená,
okoralé stromy;
rozedřená kolena,
toť znamení doby

Vítr duje po strništi,
jež posypáno sněhem;
auta padlá vrakovišti,
nohy zbité během

Hrobník sedíc s lopatou,
u promrzlé díry, spořádaně svačí;
lidé s vdovou dojatou,
protahují kníry, že prý už to stačí

Sledujete pohřeb mé potrhané duše;
jež doposud sídlila v revmatické soše

Kamení se odvalilo,
mlýnské kolo domlelo;
avšak mě se ulevilo,
proč by také nemělo
Autor Totenkopf, 24.03.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí