Přání

Přání

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Myslím na Tebe,
jak v nemocnici se máš.
Ty také hladíš
a se mnou zůstáváš.

Něžná slova
drží znova.
Věřím, že vše zdoláš.
Objímám Tě.
Těším se, až uvidím Tě.

Kovid nerozdělí nás.
Budeš zdráv zas.
Počítám dny a hodiny,
kdy ozveš se zas.
Jsem S Tebou.
Nejen v písmenkách.

A Tvá slova jsou jako šém.
Posílám sílu nemocným všem.
Ať je dobře
a drží se ten a ten.

Přeji zdraví,
pusa letí,
ruce hladí.
Láska mluví.

Věřme v uzdravení.
Citem pozdravení.
Emoce pomáhají.
Lidé se rádi mají.
Autor mkinka, 16.12.2021
Přečteno 139x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí