* * * 59)

* * * 59)

Věčnost oděná nahotou.
Za oknem slepci mávají
Jsem šťasten, že hodiny jsou, 
poslušně tiše tikají.
Nebušte pěstí do stolu!
Vyplašíte chvíli,
která je tu možná
také na dovolené
a až se zvedne
a zaplatí.
Kam za ní budeme běhat?

               23.10.1986

Autor Jan Kacíř, 20.12.2021
Přečteno 118x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Fráňa Šránek, šerý, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí