Rozdám se

Rozdám se

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Dávám své dlaně.
Švitořím ladně.
Pro krásu světů
polykám lásky větu.
Mihotám do souvětí.
Posílám dojetí.
Má pusa tam a tam doletí.

Ať nikde smutno není.
Dám se do skládání.
Pošlu své srdíčko.
V duši sluníčko.

Je ráno sváteční.
Vidím požehnání.
Jsem s vámi.
I s hvězdami.

Zahltím vás básněmi.
Letí moje polibky.
Rychlostí od Jitky.
Psaní nemá přestávky.
Je můj život bez přetvářky.

Milujte se, lidé bez šarvátky.
Láska je lepší než pohlavky.
Jsem s vámi
a z radostné skořápky.
Milé svátky.
Mávám z něžné obrátky.
Autor mkinka, 24.12.2021
Přečteno 147x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, BArBArKO, Iva Husárková, Amonasr, Sonador, Psavec, Fractura cordis aperta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí