Čekání na anděla

Čekání na anděla

Anotace: Kolik existuje andělu a který nás jen jednou navštíví?

Zastavil se čas.
Není noci ani dne.
Teď už není vlastně nic,
takhle všechno jednou dopadne.

Všechno bez hnutí.
Není ani absolutní tma
a vidět, slyšet není nic.
Jen nebožtík odpověď zná.

Hrajeme si s Bohem,
než řekneme všem sbohem.
Čekáme na anděla,
jenom smrtka přiletěla.

Nevíme vůbec nic,
ale čekáme toho víc.
Světlo mě zaplavilo,
na svět mě vyplavilo.

Rozběhl se čas.
Nastaly noc i den.
Už není žádné nic,
už je čas dítě vylézt ven,...

než zastaví se čas...
a smrtka objeví se zas.
Autor jehlaspichlas, 18.03.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejdřív mi to přišlo takové fádní, teď jsem si jistá, že to byl záměr, je to dobrý už jen proto, že to vybočuje, zároveň je to dost drsný, ale ještě tam něco chybí, možná ještě přitvrdit nebo naopak ubrat na stylu

18.03.2007 18:00:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí