Chtěl bych

Chtěl bych

Chtěl bych být víc než jsem,
snad hvězdou tvého nitra,
probouzet se s tebou každý den,
do nového krásného jitra.

Chtěl bych mít víc než mám,
ikdyž co člověku vlastně stačí,
v životě nebýt pouze sám,
ve dvou se to světem lépe kráčí.

Chtěl bych znát víc než znám,
hledat odpovědi v srdci tvém,
otevřít dveře novým myšlenkám,
a poznávat se navzájem

Autor Jdarks, 28.12.2021
Přečteno 188x
Tipy 14
Poslední tipující: Jarunka, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Psavec, WWW, mkinka, Sonador, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné chtění vepsané do veršů.

20.02.2022 22:19:56 | Jarunka

Děkuji moc

16.03.2022 14:33:54 | Jdarks

Kéž tvé chtění dojde naplnění,
tvůj život láska zas v lepší změní...
Hodně štěstí, Jdarksi, opatruj se

28.12.2021 21:14:32 | Emily Říhová

Děkuji moc Emily.

28.12.2021 23:22:28 | Jdarks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí