LEGENDA O ZFETOVANÉ PROSTITUTCE, KTEROU VYVRHNUL OCEÁN

LEGENDA O ZFETOVANÉ PROSTITUTCE, KTEROU VYVRHNUL OCEÁN

Anotace: ...

 

spoře oděná
vězeňské kérky
někdo jí strhal šperky


hle jaké strašidlo
moře vyvrhlo


v jamkách, zápěstí
nártech, i břichu
spousta nepěkných vpichů


je to legenda
stejně se to nestalo


ale z nějakého důvodu
si ji moře nevzalo

Autor Šimon Sáva, 29.12.2021
Přečteno 133x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, maliska, Psavec, Iva Husárková, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak postmoderní Afrodíta...;-)odraz doby naší...

30.12.2021 17:56:07 | Marten

**

30.12.2021 00:14:18 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí